A Magyar Posta Zrt. 2013-ban közvetlen irányítást szerzett a Díjbeszedő Holding Zrt-ben. A tranzakció zárásával az Elektronikus Posta Központ mellett a Magyar Posta érdekeltségi körébe került a küldemény-előállítási iparág Magyar Termék Nagydíj kitüntetéssel is elismert szereplője, a Díjbeszedő Nyomda Zrt.

Az új tulajdonos legfontosabb feladatának tekinti, hogy valamennyi partnere számára az igényeinek leginkább megfelelő, professzionális szolgáltatásokat nyújtson. Ennek megfelelve a Magyar Posta menedzsmentje elemezte a Posta csoport nyomdai tevékenységét, és egy racionálisabb, a Megrendelők igényeinek kiszolgálásához jobban illeszkedő működési struktúra létrehozása mellett döntött.

A megbízható, hatékony szolgáltatásnyújtás érdekében a Magyar Posta, és a tulajdonában álló Díjbeszedő Holding Zrt. úgy döntött, hogy a jövőben egy profil-tiszta, kizárólag küldemény-előállítást végző leányvállalatban koncentrálta nyomdai tevékenységét. Ennek megfelelően 2014 március 28-án megalakult az EPDB Nyomtatási Központ Zrt.

A döntés értelmében az Elektronikus Posta Központ európai szinten is egyedülálló, kimagasló minőségű, valamint a Díjbeszedő Nyomda Zrt. hasonlóan korszerű digitális gépparkja és szerződésállománya átkerült az EPDB Nyomtatási Központ Zrt-be.

© 2014 EPDB Nyomtatási Központ Zrt. Minden jog fenntartva