Közlemény koronavírus helyzetről

Tisztelt Partnerünk!

Tájékoztatjuk, hogy az EPDB Nyomtatási Központ Zrt. a járványról szóló hírek megjelenése óta megkezdte a felkészülést az üzletmenet folytonosság biztosítására és folyamatosan tájékoztatja munkatársait a járványveszéllyel, illetve a megelőzéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról.

Társaságunk működése zavartalan, a teljes üzemi területünket fertőtlenítő állomásokkal szereltük fel és szigorú higiéniai protokollokat vezetett be a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében.

Az EPDB Nyomtatási Központ Zrt. rendelkezik kidolgozott Pandémiás Intézkedési Tervvel. A társaság március eleje óta Pandémiás operatív Bizottságot működtet, biztosítva ezzel a folyamatos felkészülést, valamint a humán erőforrást óvó intézkedések végrehajtását.

Az ügyféligények maradéktalan kiszolgálásához Társaságunk megfelelő alapanyag ellátottsággal rendelkezik, az előre ütemezett beszállítások ez idáig határidőre, rendben megtörténtek, beszállítóinkkal pedig folyamatos kapcsolatban állunk és vizsgáljuk teljesítő képességüket.

Kiemelt figyelmet fordítunk az üzletmenet folytonosságra ezért 200 tonna, több mint 60 napra elegendő biztonsági készletet raktározunk.

Szellemi munkát végző munkatársaink esetében az otthoni munkavégzés feltételeit biztosítottuk, a termelésben résztvevő fizikai dolgozóink esetében vészhelyzeti munkarendet alakítottunk ki. Termelési kapacitásunk jelentős biztonsági tartalékkal rendelkezik, így akár 50%-os humánerőforrás csökkenés esetén is képesek vagyunk partnereink maradéktalan kiszolgálására.

Budapest, 2020. március 12.

Molnár Gergely
vezérigazgató s.k.

Közlemény letöltése


© 2014 EPDB Nyomtatási Központ Zrt. Minden jog fenntartva