epdb_120icons_kinek

KINEK AJÁNLJUK SZOLGÁLTATÁSAINKAT?Az EPDB Nyomtatási Központ Zrt. a fehér papírtól a megszemélyesített küldeményig a teljes gyártási folyamatot egy helyen végzi. A gyors, rugalmas, és ügyfélbarát ügyintézés mellett, – a jogelődök révén – közel 25 éves felhalmozott szakmai tapasztalat garantálja a kifogástalan gyártási színvonalat.

Partnereink: Azon cégek, akik ügyfeleikkel elsősorban levelezés útján tartják a kapcsolatot, mint a

  • szolgáltató nagyvállalatok (kommunális, távközlési, Internet és kábel TV szolgáltatók)
  • állami és társadalmi szervezetek,
  • pénzintézetek (bank, biztosító)
  • Direct Mail útján értékesítő egyéb kereskedelmi cégek
  • reklámügynökségek
epdb_120icons_mit

MIT AJÁNLUNK?Számlalevelek, ügyfél- és egyéb DM levelek fekete és színes nyomtatása ofszet, vagy digitális technológiával, a levelek megszemélyesítése, borítékolása és postai feladása.

Az ofszet technológiával előállított alapanyagra – vagy Inkjet nyomtatóval fehér papírra – a megrendelő által átadott adatbázis alapján változó adatokat nyomtatunk. A megszemélyesítés történhet egy szín feketével vagy 4 szín nyomással. A vágás, hajtogatás, borítékolás, speciális kötészeti megoldások, csomagolás, postai előrendezés, raktározás, szállítás és postai feladás fázisait megrendelőink igénye szerint külön-külön is elvégezzük.

Az elkészült küldeményeket megbízóink igénye szerinti feladási helyre szállítjuk.

Az EPDB Nyomtatási Központ Zrt. Magyarország legnagyobb megszemélyesítési gyártókapacitásával rendelkezik. A havonta átlagosan elkészített küldemények száma 15-18 millió, melyek 30-35 millió kinyomtatott lapot tartalmaznak.

A rendelkezésünkre álló korszerű digitális géppark segítségével meghatározó szerepünk van a Transzpromó nyomtatás területén is.

Az ügyfeleink által ránk bízott személyes adatok védelme, illetve a küldemények teljes-körűsége kiemelt fontossággal bír. Ezért fejlesztettük ki a küldemény-előállítást felügyelő, és a teljes-körűséget biztosító Audit rendszerünket. A küldemény minden lapjára rányomtatott 2D-s vonalkód, illetve a vonalkód olvasó biztosítja a küldemények teljes-körűségét.

epdb_120icons_hogyan

HOGYAN DOLGOZUNK?A fehér papírtól a borítékolt küldeményig minden egy helyen készül, mely biztosítja a gyors és személyre szabott sokoldalú szolgáltatást, a hatékony munkavégzést, és nem utolsó sorban a kedvező árakat.

Önnek nem kell mást tenni, mint átadni egy layoutot, valamint a megszemélyesítéshez szükséges adatbázist elektronikus úton,
a többi már a mi dolgunk!

Megrendelőinknek tőkeerős, biztos vállalati háttér, korszerű géppark, a Magyar Posta csekkgyártási engedélye, speciális számítástechnikai szaktudás, állandó, jól képzett és gyakorlott munkatársak állnak rendelkezésére.

© 2014 EPDB Nyomtatási Központ Zrt. Minden jog fenntartva